Görünümü papatya ekmeğe benziyor ama kendi öyle değil.
Süt, ılık su, maya, tuz, şeker, az yağ ve un ile yapıp dinlendirdiğim mayalı hamuru küçük parçalar halinde açıp bir dilim sucuk, kaşar ve domates koyup kapattım. Ters çevirip tepsiye çiçek gibi dizdim. Biraz da burada bekletip fırına verdim sonuç harika.
Süt, ılık su, maya, tuz, şeker, az yağ ve un ile yapıp dinlendirdiğim mayalı hamuru küçük parçalar halinde açıp bir dilim sucuk, kaşar ve domates koyup kapattım. Ters çevirip tepsiye çiçek gibi dizdim. Biraz da burada bekletip fırına verdim sonuç harika.
2 yorum:
Sürprizli, hoş bir lezzet olmuş. İyi fikir!
Balkanlarda bu yemegin adi : Dızmana
Yorum Gönder