Çarşamba, Haziran 18, 2014

mutfak düzenleme

bir evde en gerekli şey bol bol ve kullanışlı dolaplardır bence.
Benim evimde dolapların çok yetersiz olması özellikle mutfakta her şeyin üst üste veya açıkta durmasına neden oluyor. Bunun için küçük odada duran pek de kullanışlı olmayan çalışma masalı dolabı mutfağa taşımayı ve biraz da böyle denemeyi düşündüm. Olmasaydı geri götürecektim.























Ama gördüm ki baya kullanışlı oldu şimdi de zımparalayıp açık renk bir boya ile boyamayı düşünüyorum.
Dolabı yerleştirmeye gelince daha önce Mudo, İkea ve Migros gibi yerlerden almış olduğum baharatlık ve kavanozları boylarına göre yerleştirdim.Kendi evim olunca raflarını ona göre ölçüp, bir kiler dolabını sepetlerle de takviye yapıcam ama şimdilik elimde olan bu ama gerçekten çok işime yaradı. Tavsiye ederim.

6 yorum:

serpil dedi ki...

Gayet güzel olmuş,güle güle kullanın, iyi fikir valla.

Gülni... dedi ki...

gayet başarılı boyadıktan sonraki halini de görmek isterim :)

melda dedi ki...

sağolun, dolaba uygun boya arıyorum. Önce zımparalamak çok zaman alacak, çok zor olacak. Belki altina bir astar boya ve sonra normal boya..

Nilgün Komar dedi ki...

cilalı yüzeyler için astar var diye biliyorum onu kullandıktan sonra normal boya ile boyuyorlarmış gayet de iyi oluyormuş

Derdest fikirler dedi ki...

Bence dolap bu haliyle de çok güzel

melda dedi ki...

astar varsa çok iyi Nilgun çünkü bu kadar rafı zımparalamak gözümde büyüyor. Bence de bu haliyle iyi oldu Fatoş, çalışma masası olarak kullanılmıyordu zaten üzerinde eşya birikiyordu sadece