Çarşamba, Mart 12, 2014

sıradakiler

ilk kez internetten kitap aldım. Normalde kitapları mıncıklamak,incelemek hoşuma gider bu nedenle internetten almaya pek yanaşmadım ama bu kitaplar listemdeki kitaplardı ve zaten alınacaklardı.Ayrıca yedi kitapta 40 tl kâr ettim.

Liste yapar mısınız? Neye göre oluşturursunuz listenizi?
Ben öncelikle kitap ekleri veya dergilerini incelerim, fikrine ve zevkine güvendigim iki-üç arkadaşımın veya yazarın tavsiyelerini dikkate alırım. Bazen de bir kitap alırken diğer kitapları incelerim ve ordan aklımda tutarım..Kitapçıya gidip bilmediğim bir yazarı ya da kitabı aldığım pek nadirdir.
Liste yapmak hoşuma gidiyor. İki yıldır listem var. Okuduklarımı siler yenilerini eklerim. Bu ara yeni eklemeyeceğim, tavsiyelere kapadım kendimi. Çünkü liste çok kabardı.














Burdaki iki kitap Selen'in tavsiyesi. Biri Füruzan'ın, biri kuzenim Fatoşla beraber okumaya karar verdiğimiz kitap, diğerleri de kitap dergilerinden vs..Bunlara Strinberg'in Açık Deniz Kenarında kitabı da eklenecek. O kargoya yarın verilecekmiş.
Nerden başlayacağımı bilemiyorum...

1 yorum:

emili dedi ki...

Bende başlarda dokunmalıyım, içini açıp okuyup almalıyım diye düşünür kitapçıdan alıdım. Ama sonra internetteki fiyatları görünce fikrim değişti :) Genelde klasik okunması geeken romanlar ve bloglardan ilgimi çekenleri okuyorum. Vikitapta okuduklarımı işaretliyorum mutlaka çünkü hafızam biraz zayıf