bu hamurun adı nedir hatırlayamadım, annem de bilemedi ama çocukken çok sık yapardı. Yoğurt ve yumurtayı çırpar az tuz ve aldığı kadar un ekler hemen tezgahta açar ve bardakla keserdi. Yağda kızaran bu hamurların tadına doyamazdık..
İstanbul'da yaşıyorum. Tarih bölümü mezunuyum. Yeni yerler görmeyi ve öğrenmeyi severim.Okumak, gezmek, küçük el becerileri ile uğraşmak ve yeni yemekler denemek en büyük zevklerim.
4 yorum:
pişi
adı "pişi" şekerim... yada en azından ben öyle biliyorum. en sevdiklerimdendir hemde :) ellerine sağlık
pişiyi duymuştum ama buna pişi dendiğini bilmiyordum. Bizde baska bir adı vardı ama onu hatırlayamadım.
Neyse de pek lezzetli görünüyor :)
Yorum Gönder