Daha önce tavuğu az yağda hızlıca mühürleyip sıcak su ekliyor ve bir-bir buçuk saat ağır ağır kaynatıyordum. Bu kez yine köy tavuğunu az yağda mühürleyip içine yarım soğan, bir pırasa, küçuk bir kereviz, bir havuç ve kereviz sapı ekleyip kaynattım. Gerçekten de sonuç çok farklı.. Soğuyunca buz poşetine doldurup derin dondurucuya koydum. Tavsiye ederim.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhb8z8cbsSFk7z0GRC6s8IEfXOtUo1D84FLMBqPWPzk2nUnWaUgD7hOQfTzX6bqlgVBmlbN8jEJCKoMbACyK_MsmAIgGKmazphaqtx6EcvI3Amu1FwCVBL13AIwoXMHffuVSb9vdYSk8ws/s280/1398183015080.jpeg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhb8z8cbsSFk7z0GRC6s8IEfXOtUo1D84FLMBqPWPzk2nUnWaUgD7hOQfTzX6bqlgVBmlbN8jEJCKoMbACyK_MsmAIgGKmazphaqtx6EcvI3Amu1FwCVBL13AIwoXMHffuVSb9vdYSk8ws/s280/1398183015080.jpeg)
ellerıne saglık **-*
YanıtlaSilblogudma cekılsım var beklerım
Sonra robotta çektiniz herhalde. Güzel fikirmiş hatta evdeki malzemeye göre içine konanlar da değişebilir. Elinize sağlık.
YanıtlaSilyok süzdum, öyle de denenebilir. Zaten tum lezzet suya gecmiş oluyor
YanıtlaSilbende hep merak ederdim nasil yapilir diye, hazir almayin diyorlar saglik icin, hemen not ettim bu tarifi, eline saglik :)
YanıtlaSil